Va rugam cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare, inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site.

Acest site este detinut de DANY & RODY IMPEX SRL , societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la ONRC cu nr. J23/2122/2002 , cu sediul in Str. Iancu Brezeanu nr 53, Voluntari, CUI 3683480  si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

DANY & RODY IMPEX SRL  va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.danyrody.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Toate produsele comercializate in magazinul online www.danyrody.ro sigilate, fara ambalaje deteriorate.

Informatii privitoare la livrare

Putem livra doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul fimei de curierat sau prin flota auto proprie pentru comenzile en-gross.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Din cauza variatiei de volum si greutate pentru comenzile plasate online, taxa de transport prin serviciul de curierat se va achita separat de pretul total al comenzii afisat pe site, si va fi comunicat dupa ce veti fi plasat comanda.

Clientii care detin contracte cu firmele de curierat prin care pot beneficia de tarife preferentiale, pot apela la aceste servicii pentru livrare.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma DANY & RODY IMPEX SRL  si va contine detalii legat de comanda, precum produsele confirmate si termenul estimativ de livrare.

Modalitati de plata

Prin ramburs:

Plata ramburs se poate efectua ramburs la curier in momentul receptionarii coletului.

Prin ordin de plata:

Plata se poate face cu Ordin de Plata iar produsele vor fi expediate dupa ce plata va fi vizibila in contul DANY & RODY IMPEX SRL.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe www.danyrody.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in documente, si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru:

Prin inregistrarea ca membru, veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de email) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti “Termeni si conditii”. Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiilor privind autentificarea si contul. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastra si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra. Sentez poate folosi in scopuri publicitare si nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii inregistrati pe site.

De asemenea, declarati si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte.

Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu aveti dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a continutului www.danyrody.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii

Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

 Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr.190/2018, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege.

Prin comenzile pe care le realizati, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre DANY & RODY IMPEX SRL.

DANY & RODY IMPEX SRL  garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.190/2018. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisa prin email la adresa office@danyrody.ro.

La adresa de mail office@danyrody.ro, utilizatorul poate solicita informatii detaliate privind datele preluate, stocate si procesate de catre www.danyrody.ro, poate solicita, in mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate si procesate de catre www.danyrody.ro. Acest drept al utilizatorului este permanent si poate fi exercitat oricand printr-o cerere adresata www.danyrody.ro la adresa de mail office@danyrody.ro.

In situatia in care utilizatorul se considera prejudiciat din cauza preluarii, stocarii sau procesarii datelor sale personale de catre www.danyrody.ro sau este nemultumit de modalitatea in care www.danyrody.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instantei, conform dispozitiilor legale in materie.

Informatii privitoare la returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris, prin email, pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului.

Nu se pot restitui produse desigilate, deteriorate sau alte produse asemanatoare cu cele achizitionate.

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul de pe site sau pe email la office@danyrody.ro.

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin firma de curierat, cu conditia ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original alaturi de o copie a documentelor de achizitie).

Contravaloarea marfii returnate, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare generate de livrare sau cumparare se va plati prin virament bancar in termen de maxim 30 de zile.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea DANY & RODY IMPEX SRL.

Societatea noastra se implica activ pentru a asigura calitatea produselor comercializate, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.danyrody.ro sunt achizitionate pentru a fi impachetate din surse de incredere si sunt de calitatea asteptata. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim produsul, suportand cheltuiala de transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb un alt produs sau restituirea contravalorii, veti solicita telefonic sau pe email la adresa office@danyrody.ro ridicarea produsului si inlocuirea acestuia cu un produs conform.

Ridicarea si inlocuirea produsului se va face de catre firma de curierat.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Garantia articolelor

Produsele pe care le comercializam au termen de valabilitate mai mare de 30 de zile, iar pe fiecare produs veti gasi informatii utile privind termenul de valabilitate si instructiuni de utilizare a produselor respective. In situatia nerespectarii instructiunilor de utilizare, DANY & RODY IMPEX SRL  nu se face raspunzatoare de eventualele pagube sau neplaceri produse de utilizarea necorespunzatoare a produselor. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Pentru sugestii si reclamatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa office@danyrody.ro

Prevederi tranzitorii si finale

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti Termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dumneavoastra si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dumneavoastra sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila, iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.

Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dumneavoastra si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a DANY & RODY IMPEX SRL. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electleiica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

Daca detineti un cont pe www.danyrody.ro, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar, va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.